Downforce

Technisch

Home > Motorsport > Het Team > Technisch

Dennis Schroyen

Liefde voor auto's, autorijden en techniek zit bij Dennis in het bloed. Na enkele jaren automotive testwerk verricht te hebben voor Ford en Toyota werkt hij sinds 1 januari 2009 full time als manager techniek & logistiek voor Downforce Motorsport. In zijn spaarzame vrije tijd is hij daarnaast ook veelvuldig op de verschillende circuits te vinden.

Bjorn Alenis

Bjorn is in het dagelijks leven belastingconsulent, maar ook hij is een autofreak in hart en nieren. Daarnaast is hij een perfectionist die goed onder druk kan presteren en zeer veel kennis van onderstelafstellingen heeft, hetgeen hem een belangrijke schakel in het team maakt. Hij is een groot liefhebber van snelheid, in het bijzonder van snelle rondetijden en is dan ook een geregelde bezoeker van circuitdagen en een uitstekende simracer.

Tom van Hout

Tom is automonteur van beroep. Hij geniet er daarnaast van om in zijn vrije tijd oude auto's op te knappen. Geen project is hem te groot. Dit maakt hem het aangewezen lid van het team om tijdens de raceweekenden snel en vakkundig eventueel noodzakelijke reparaties uit te voeren. Veel vermogen en het gevoel wanneer hij daardoor in zijn stoel gedrukt wordt vindt hij de grootste kick die er is. Aan geluidsdempers heeft hij een hartgrondige hekel.

Nico Snoekx

Nico is in het dagelijks leven verkoper en adviseur van tuin- en plantmaterialen. Maar buiten zijn werk om is hij niet weg te slaan van auto's, motoren en circuits. Zowel het sleutelen aan als het bewonderen van mooie en snelle wagens fascineert hem echt. Het sleutelen aan motoren doet hij al vanaf zijn zesde jaar samen met zijn vader in hun garage. Dit maakt hem het aangewezen teamlid om tijdens de raceweekenden snel en vakkundig eventueel noodzakelijke reparaties uit te voeren. Het gevoel en de belevenis van snelheid geven hem een grote kick.