Downforce

Creatief

Home > Motorsport > Het Team > Creatief

Tom Antonis

Tom is een van de grafisch vormgevers die aan Downforce verbonden is. De website van Downforce en alle componenten daaraan verbonden zijn door Tom verzorgd. Van concept en vormgeving tot de technische uitwerking. Tom is een liefhebber van snelle straatauto's en dan met name roadsters. Naast de website zorgt Tom voor de vormgeving van andere huisstijldragers.

Luuk van Kaathoven

Luuk is als fotograaf verbonden aan Downforce.  www.luukvankaathoven.nl

Zijn eerste drie woorden die hij als baby leerde waren papa, mama en auto. Ook al hadden zijn ouders niets met dat laatste, auto's zijn tot op de dag van vandaag zijn dagelijkse bezigheid. Sinds een aantal jaren is daar het fotograferen van deze vierwielers bij gekomen, maar ook het maken van video's vallen tegenwoordig onder zijn interesses. Als fotograaf voor verschillende websites en voor zijn eigen online portfolio heeft hij zo regelmatig bijzondere bolides voor zijn lens. Sinds het begin van dit seizoen van de DSC maakt hij foto's en verzorgt hij de onboard videobeelden voor Downforce Motorsports.

Mark Nauta

Mark is eveneens als fotograaf verbonden aan Downforce. www.marknauta.nl.

Sinds 2006 is Mark actief als automotive fotograaf. Hierbij verzorgt hij fotosessies voor mensen met een mooie of bijzondere auto. Ook het fotograferen tijdens auto-events, trackdays en races staat geregeld op zijn agenda. Sinds 2009 is Mark's hobby uitgegroeid tot een serieus bedrijf.
Mark heeft een achtergrond in Economische studies (HBO Commerciële Economie & Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit).