Downforce

Commercieel

Home > Motorsport > Het Team > Commercieel

Jan Ozephius

Jan is sinds 2007 op de verschillende circuits te vinden. Na een eerste kennismaking met vrijrijden tijdens een trackday van Driving-Fun op het circuit van Zandvoort, heeft hij begin 2008 de licentiecursus van Hans Deen gevolgd om in datzelfde jaar nog Downforce Motorsport op te richten. Zijn doelstelling is om met een klein (inmiddels worden dat er steeds meer) clubje gelijkgestemden in een prettige sfeer en op een professionele manier met de autosport en auto-evenementen bezig te kunnen zijn. Jan z'n fylosofie is eenvoudig: "We moeten onze rijders, sponsoren, gasten en incentive-klanten zoveel als mogelijk is betrekken bij autosport. Als je bij Downforce bent geweest moet je iedereen daarover willen vertellen".

Peter Tunissen

Peter stapte 11 jaar geleden op 16-jarige leeftijd voor het eerst in een kart en was meteen verkocht. Na enkele jaren indoorkarten begon hij in 2003 met het deelnemen aan circuit- en driftdagen. Begin 2008 heeft hij zijn EU racelicentie gehaald waarbij hij tevens de tweede plaats in de cursus behaalde. Sinds 2006 organiseert hij meetings en circuitdagen voor de Driving Fun website. Tussendoor heeft hij rechten gestudeerd, maar sinds 2009 heeft hij zijn wetboeken aan de kant geschoven om van zijn hobby zijn beroep te maken en werkt hij full time voor Downforce Motorsport.

Hugo Smink

Hugo zoekt en onderhoud contacten met klanten en sponsoren van Downforce. Binnenkort kunt u hier meer lezen over onze Hugo.

Eric Harkink

Binnenkort leest u hier meer over Eric. Wellicht kent u Eric al via Downforce?

Erik Klootwijk

In 2006 nam Erik voor het eerst deel aan een circuitdag op het circuit van Zolder. Dat smaakte al snel naar meer en dit resulteerde uiteindelijk in een deelname aan de eerste editie van het ‘Circuits d'Auvergne' evenement, waar de contacten met diverse andere teamleden van Downforce Motorsport ontstonden. Gezien zijn achtergrond in logistiek en zijn kennis van diverse talen vormt hij een welkome aanvulling binnen Downforce Motorsport. Naast de behartiging van een aantal commerciele zaken, steekt hij ook tijdens de raceweekenden zijn handen uit de mouwen. Buiten zijn activiteiten voor het team en het circuitrijden is Erik ook een actieve volger van diverse Europese raceklasses, waarbij hij vaak als toeschouwer op de diverse binnen- en buitenlandse circuits te vinden is.

Madelief Ozephius

Madelief is de dochter van Lenie en Jan. Ondanks haar jonge leeftijd, Madelief is geboren op 22 januari 1998, draagt zij al veel verantwoording. Madelief runt bij Downforce de Downforce marktkraam (heeft u hem al gezien op TV?) en de webshop. Madelief d'r vrienden en vriendinnen helpen haar per tourbeurt in de marktkraam. Zo hielpen Iris , Eva, Sarelle en Roman al mee in de Downforce-marktkraam tijdens onze raceweekenden. Daarnaast haalt Madelief u als gast van Downforce op wanneer u aan de poort van de circuits arriveert en brengt u naar onze racetent met onze "Gastenshuttle".  Turnen, pianospelen, korfballen en scouting zijn slechts een paar van haar hobby's.