Downforce

Incentives

Home > Events > Kalender > Incentives
Niets is onmogelijk tijdens onze incentives. Het programma voor de dag staat vooraf in grote lijnen vast, maar we zijn flexibel genoeg om ons steeds aan uw wensen aan te kunnen passen. Groepen tot 40 personen zijn welkom bij Downforce Events en wij werken hard om dit voor u en uw bedrijf een dag te maken om nooit meer te vergeten.
De dag begint voor u normaal gesproken met enkele flying laps met één van onze ervaren coureurs cq. instructeurs achter het stuur. U zult zich verbazen over de behaalde snelheden, hoe laat er geremd kan worden voor de bochten en stevig in uw stoel geduwd worden op het moment de rijder weer gas geeft na de bocht.
Hierna volgt een korte instructie over de ideale zitpositie en ideale lijnen en kunt u zelf achter het stuur plaats nemen. Onder begeleiding van een ervaren coureur zult u al snel de smaak te pakken krijgen en aan het eind van de dag zult u zichzelf verbazen hoe ver uw eigen grenzen liggen!

Ook op commerciëel gebied is slechts uw en onze fantasie de grens van wat mogelijk is. Zo is het mogelijk om alle deelnemers na afloop een beker of certificaat te overhandigen, eventueel met uw bedrijfslogo hierop gedrukt. Ook is het mogelijk om vlaggen met uw bedrijfslogo op te hangen in de pitstraat of om een groepsfoto te maken met alle deelnemers en alle raceauto's met een reclame billboard met uw bedrijfsnaam op de achtergrond.
Desgewenst kunnen we zelfs onze raceauto's voor deze speciale dag in uw bedrijfskleuren laten spuiten en uitrusten met sponsorstickers voor uw bedrijf: niets is onmogelijk!

De volgende data zijn nog beschikbaar voor incentives:
Donderdag 25 juni 09:00 - 13:00  ---  Circuit Park Zandvoort
Woensdag 2 september 13:00 - 18:00  ---  Zolder
Donderdag 15 oktober 09:00 - 13:00  ---   Circuit Park Zandvoort

Heeft u interesse in een incentive voor uw bedrijf of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op.