Downforce

De beste autosport belevenis

Home > Events > Downforce events > De beste autosport belevenis
Downforce Events stelt alles in het werk om u een geslaagde dag te bezorgen. Iedere dag begint met een uitgebreide veiligheidsbriefing, waarna u enkele rondes kunt meerijden met een ervaren coureur in onze zeer snelle BMW 130i Cup racers. Maar dan zult u ook zelf achter het stuur plaats nemen, waarbij we u aanmoedigen om - in complete veiligheid en onder continue begeleiding van één van onze instructeurs - sneller te gaan dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Met recht een ervaring om nooit meer te vergeten!

En om deze ervaring op ieder gewenst moment te kunnen herbeleven zijn al onze auto's uitgerust met onboard videocamera's. Na afloop van de dag ontvangt u een memorystick met uw snelste rondjes van de dag in onze raceauto's. U kunt de spanning en sensatie van de laatste rondjes van de dag, bocht voor bocht herbeleven en deze unieke ervaring waar en wanneer u maar wilt delen met vrienden en familieleden.

Bedrijfsincentives zijn er in velerlei vormen en maten, maar het doel van Downforce Events is om aan u als klant de beste race-incentive die er is aan te kunnen bieden.
Om dit mogelijk te maken laten we niets aan het toeval over. Vanaf het moment dat u arriveert tot en met uw laatste ronde, als u het gevoel zult hebben zojuist de 24 uur van Le Mans afgelegd te hebben bevindt u zich in de capabele handen van onze mensen. Als u het circuit verlaat, een ervaring rijker, zult u ontdekt hebben dat u in staat bent tot dingen die u diezelfde ochtend nog nauwelijks voor mogelijk gehouden had.