Downforce

Voorbereidingen

Home > Events > Boekingen > Voorbereidingen

Indien u bent uitgenodigd om aan een Downforce Events incentive deel te nemen zou u idealiter moeten proberen om een uur voor aanvang op het circuit aanwezig te zijn.
Dit geeft u ruimschoots de tijd om de verplichte vrijwaring te lezen en te ondertekenen en de veiligheidsbriefing bij te wonen en in u op te nemen.
Wij beseffen echter ook dat files de beste plannen in de war kunnen schoppen, dus mocht u onverhoopts verlaat zijn, geeft u dit dan s.v.p. zo spoedig mogelijk door door te bellen naar [06-nummer organisatie], dan zullen wij hier zo goed mogelijk rekening mee houden.
Tijdens de inschrijfprocedure wordt u verzocht om een geldig rijbewijs te tonen, zorgt u er dus voor dat u dit bij zich heeft.
Brengt u desgewenst gerust een foto- of videocamera mee.
Comfortabele kleding met lange mouwen en pijpen wordt ten zeerste aangeraden. Let u ook op uw schoeisel; zware schoenen of hoge hakken zijn niet geschikt om mee te racen!
Downforce Events zal helmen ter beschikking van de deelnemers stellen, maar indien u in het bezit bent van een eigen helm kunt u deze gerust meenemen. Het meenemen van rijhandschoenen wordt ook aanbevolen indien u deze bezit.
Downforce Events kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke eigendommen.