Downforce

Veelgestelde vragen

Home > Events > Boekingen > Veelgestelde vragen
Welke eisen stelt Downforce Events aan de deelnemers aan een incentive?
Om deel te kunnen nemen aan een incentive dient u minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Tevens dient u in goede algemene gezondheid te verkeren. Geeft u eventuele medische condities of medicijngebruik altijd vooraf aan ons door.

Moet ik zelf iets meenemen naar een incentive?
Nee, Downforce Events draagt er zorg voor dat alle benodigdheden ter plekke aanwezig zijn. Wel is het ten zeerste aan te raden om kleding met lange mouwen en pijpen te dragen. Extra kleding om na afloop van de dag om te kunnen kleden wordt ook aangeraden.

Kan ik iemand anders meenemen over het circuit?
Nee, als u het circuit op gaat zit er te allen tijde één van onze instructeurs naast u. Iemand anders mee laten rijden over het circuit is dus niet mogelijk.

Kan ik niet-deelnemers wel meenemen?
Onze incentives zijn in eerste instantie gericht op deelnemers, dus het meebrengen van niet-deelnemende toeschouwers wordt niet aangemoedigd. Echter, afhankelijk van het aantal deelnemers en op welk circuit de incentive plaats vindt is het in onderling overleg mogelijk om een beperkt aantal niet-deelnemende toeschouwers mee te nemen.

Moet ik zelf meehelpen om de dag in goede banen te leiden?
Nee, de medewerkers van Downforce Events doen er alles aan om de dag vlekkeloos te doen verlopen dus u kunt de organisatie van de dag met een gerust hart aan ons overlaten, zodat u zich kunt ontspannen en genieten van het programma dat we u bieden.

Kan Downforce Events mij van dienst zijn met bijzondere verzoeken?

Ja, niets is bij ons onmogelijk. Of u nu een kleine attentie voor alle deelnemers wilt verzorgen of de auto's compleet in uw bedrijfskleuren wilt laten spuiten, alles is mogelijk.
Neemt u indien u afwijkende eisen heeft hierover s.v.p. wel in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op.